Voor meer informatie 0547-260319

Wandel agenda

wandelpool

Trek de wandelschoenen aan en wandel mee met de Twentse Boerin

Wandelpool  Twentse Boerin is bedoeld voor iedereen die van wandelen houdt, graag nieuwe mensen ontmoet,  wil onthaasten, even niet bereikbaar zijn, wil genieten van de bijzondere mooie omgeving, wordt uitgenodigd om mee te wandelen met de wandelpool.  De afstand wandeltochten variëren van 8 tot 21 km en het wandeltempo wordt aangepast aan de deelnemers. De tochten gaan voor 75% over onverharde wegen en veelal is er geen horeca gelegenheid onderweg.

De wandelpool bestaat uit maximaal 15 personen en met een minimum aantal van 5 personen.  Deelname is geheel op eigen risico.

 

Wandelpool 2 mei 2019.

Verken Verwolde en maak kennis met het fraaie landgoed ten oosten van het Gelderse dorp Laren. Laat u verrassen door het kleinschalige landschap van weilanden, bossen, houtwallen, lanen en beken. Maak een ‘praatje’ met een van de oude monumentale bomen zoals ‘Oom Frits’ of de ‘Dikke Boom’.
Verspreid in het gebied liggen mooie boerderijen en centraal het statige Huis Verwolde. Gedurende de openingsmaanden kunt u de route onderbreken voor een wandeling door de tuinen of om heerlijk op verhaal te komen in de theeschenkerij van het Huis.
Een dagje naar Verwolde is een dagje genieten!

Afstand 12 km

vertrek: 9.30 uur

Vooraf aanmelden, dan vertrekken wij niet zonder u.

 

 

Kosten           : vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden : info@twentseboerin.nl of telefonisch: 0547-260319

wandelen in twente bij de Twentse Boerin

wandelen mee met de Twentse Boerin.

 

 

Op de www.wandelzoekpagina.nl staan groepswandeltochten.

Routes van de Twentse Boerin staan vermeld op:

www.mooisteroutes.nl.